Skip to content

Hallo, goed volk!

Hopspot,
hier bruist iets …

Een concept van Brouwerij Van Steenberge

Hopspot, da’s een harmonie van smaken en verhalen, waar Vlaamse traditie een vleugje spanning krijgt en waar het huisgemaakte seizoensbier rijkelijk vloeit. Een plek waar je neerstrijkt, schenkt, viert en beleeft. Kom binnen, zet u!

Binnenkort kan je bij ons terecht voor

Microbrouwerij

Bierbeleving bij de bron! Ingebed tussen de hopvelden en twee eeuwen aan weelderige traditie van bierbrouwen vind je onze microbrouwerij. Hop eens binnen en laat je begroeten door onze brouwketels. Ze verhullen exclusieve brouwsels die we een paar meter verderop voor je inschenken aan de bar. Op het leven!

Café

Onze bieren? Die moet je beleven! Door te proeven, ruiken en ervaren kom je erachter wat onze huisgebrouwen bieren zo bijzonder maakt. Het kan allemaal in ons café, een prettige plek met gezellig geroezemoes waar de Hopspot-biertjes rechtstreeks uit de biertanks in je glas vloeien. Samen met onze ‘vergeten’ hapjes vormen ze het perfecte paar. Proef en proost! Mogen we je al tot onze stamgast rekenen? 

Brasserie

Bij Hopspot viert de moderne lokale keuken hoogtij, gekruid met Vlaamse basisprincipes. Ons seizoensgebonden menu weerspiegelt de rijke terroirkeuken van het Meetjesland. Deugdelijke spijzen combineren finesse met speelsheid en pairen we – uiteraard – met onze huisbiertjes. We zijn er trots op dat we eerlijke, bewuste streekproducten kunnen aanbieden. Lekker lokaal, daar houden we van!

Overnachten

Onze B&B neemt plaats in de kamers van je geheugen. Het is dé uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en bierliefhebbers. Vanuit ons café rol je zo je bed in. Onze 4 knusse tweepersoonskamers stralen de warmte uit van een brandend kacheltje. Als een sussend melodietje kom je er vanzelf tot rust. ’s Ochtends staat er een heerlijk circulair bierontbijt voor je klaar.

Something’s brewing …

Blijf op de
hoogte

Klaar om neer te strijken, je glas vol te laten schenken, te vieren en te beleven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volk gezocht!

Bruis jij van energie? Dan breng je ongetwijfeld leven in onze brouwerij. Bekijk snel onze vacatures!

Reserveer nu