Skip to content

Bierspotting bij Hopspot – horecaplatform

Na heel veel verbouwingen opende in Ertvelde het café gedeelte van ‘Hopspot’. Het is een eerste fase van een totaalproject rond bierbeleving en lokale producten. Wie Ertvelde zegt en aan bier denkt weet al vlug de link te leggen met Brouwerij Van Steenberge. Het is dan ook Jef Versele CEO van de brouwerij die de initiatief nemer is daarbij terecht gesteund door Toerisme Vlaanderen.

Hopspot concept
Hopspot dat is een café, een brasserie, een microbrouwerij, gastenkamers en vergaderruimtes in en rond een 200 jaar oude hoeve. Opende het café nu al de brasserie zal pas in augustus openen, en het volledige concept moet op volle toeren draaien vanaf september. Een bewuste keuze om zowel de uitbaters, het personeel, de plaatselijke leveranciers en niet op zijn minst de klanten de tijd te geven zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en het concept van bierbeleving met een sterke lokale verankering.

Lokaal
‘Lokaal is fenomenaal’ is één van de opschriften uitgewerkt in blauwe neonlichten in de voormalige hoeve op de hoek van de Noordlaan en Vaartstraat-West te Ertvelde.

Lees het volledige artikel op horecaplatform.be

Reserveer nu